Do aplikácie AutoMobil si môžeteDo aplikácie AutoMobil si môžete nahrať ľubovoľné dokumenty k autu a nastaviť si vlastné notifikácie nahrať ľubovoľné dokumenty k autu a nastaviť si vlastné notifikácie

1185
vlastne dokumenty k vozidlu

Do mobilnej aplikácie AutoMobil sme implementovali ďalšiu vychytávku! Tentokrát si do nej môžete nahrať ľubovoľné dokumenty k autu a nastaviť si k nim vlastné notifikácie. Môžete si nahrať napríklad veľký techničák alebo notifikáciu, ktorá vás upozorní na dátum expirácie niektorej položky z vašej autolekárničky. Fantázii sa medze nekladú!

Nedávno sme do aplikácie AutoMobil zabudovali bezpečnostný trezor, ktorý chráni vaše osobné doklady, uložené v aplikácii. Od júna si do aplikácie môžete vložiť aj váš cestovný pas.
A teraz plníme ďalšie vaše prianie! Nahrajte si do aplikáce ľubovoľný dokument a nastavte si k nemu notifikáciu.

Možnosti sú neobmedzené

Vďaka tejto aktualizácii si konenčne môžete do aplikácie nahrať akýkoľvek dokument, ktorý budete chcieť mať vždy poruke. Môže to byť napríklad veľký technický preukaz. Alebo si môžete pridať fotku autolekárničky či hasiaceho prístroja. Každý dokument môžete ľubovoľne pomenovať a nastaviť si k nemu notifikáciu.

Nezabudnite na trezor!

Pre maximálnu bezpečnosť doporučujeme aktivovať aj trezor na doklady, vďaka ktorému získate ešte vyššiu úroveň zabezpečenia vašich osobných dokladov.

Viete, že?

Expiračná doba novej autolekárničky je bežne 4 roky. Avšak podľa najnovšej vyhlášky už po uplynutí tejto doby nemusíte meniť celú autolekárničku, ak sú jej súčasti neporušené a neznehodnotené.

TIP: Nahrajte si do aplikácie leasingovú zmluvu a nastavte si notifikáciu na dátum poslednej splátky. Prípadne si nahrajte faktúru o oprave auta a notifikáciu si nastavte na dátum, kedy vám končí záruka na túto opravu.

Aplikácia AutoMobil je nepostrádateľný partner na cestách!

Sťahujte zdarma pre Android aj iOS.

google-play-badge sk app-store_sk