Novinky v aplikácii AutoMobil: Elektronická servisná knižka a mapa autoservisov

1687

Mobilná aplikácia AutoMobil má ďalšie vychytávky! Tentokrát sme do nej zabudovali elektronickú servisnú knižku a mapu autoservisov. Konečne si do aplikácie môžete zaznamenávať servisné úkony k vašim vozidlám. A nielen to! Servisné úkony si dokonca môžete naplánovať na ľubovoľný dátum a aplikácia vás včas upozorní na návštevu autoservisu.

V našej programátorskej dielni INSIA vylepšujeme aplikáciu AutoMobil poctivo po celý rok najmä vďaka spätnej odozve od užívateľov, ktorí aplikáciu používajú.

Elektronická servisná knižka vždy poruke!

Boli ste nedávno v servise a chcete si uložiť faktúru, zákazkový list alebo bloček z registračnej pokladne? Chcete si uložiť meno a telefón na technika? Naplánovať výmenu oleja a nastaviť upozornenie? Zaujíma vás, aké servisy máte v okolí? Vyskúšajte si funkcie servisnej knižky ešte dnes! Zapíšte do nej prvý záznam alebo vyhľadajte vhodný servis vo vašom okolí.

Naplánujte si budúcu návštevu autoservisu

Chcete si v aplikácii naplánovať nejaký servisný úkon a včas dostať od aplikácie automatické upozornenie? Vyberte si v mape autoservis (alebo si pridajte ten svoj), vyplňte servisný úkon a dátum návštevy servisu nastavte na príslušný deň. Servisný úkon sa vám následne zobrazí v budúcich akciách.

sk servis 1

Ako funguje mapa autoservisov?

Do aplikáce sme nahrali množstvo autoservisov, ale určite tam nie sú všetky. Práve preto môžete do aplikácie pridať ľubovoľný autoservis. Opravujete si auto doma? Žiaden problém, aj s tým aplikácia ráta! Mapa naviac plní aj vyhľadávaciu funkciu, takže v nej dokážete vyhľadať najbližšie autoservisy vo vašom okolí.

sk servis 2  sk servis 3

Nezabudnite na trezor!

Pre maximálnu bezpečnosť odporúčame aktivovať aj trezor na doklady, vďaka ktorému získate ešte vyššiu úroveň zabezpečenia vašich osobných dokladov.

Aplikácia AutoMobil je nepostrádateľný partner na cestách!

Sťahujte zdarma pre Android aj iOS.

google-play-badge sk  app-store_sk