Chystáte sa autom na cestu do zahraničia? Aplikácia AutoMobil pomôže s nákupom a správou elektronickej diaľničnej známky vám i vašim klientom

559

Mobilná aplikácia AutoMobil z dielne INSIA je bezkonkurenčným spoločníkom, ktorým vám i vašim klientom na cestách uľahčí nákup a správu elektronickej diaľničnej známky nielen doma, ale aj v zahraničí. Aplikácia je dostupná všetkým vodičom zdarma a má množstvo ďalších funkcií, vďaka ktorým budete mať všetky dôležité informácie na cestách vždy poruke. Chystáte sa vy alebo váš klient autom na dovolenku do zahraničia? Je práve najvyšší čas stiahnuť si túto aplikáciu a vyskúšať ju! K dispozícii je pre užívateľov Android a iOS. Čo všetko v nej nájdete?

Čo všetko v aplikácii AutoMobil nájdete a s čím vám pomôže:
  • údaje o vozidle prehľadne na jednom mieste,
  • evidencia zelenej karty,
  • nákup a správa elektronickej diaľničnej známky,
  • dôležité termíny vo voliteľných notifikáciách,
  • jednoduchý sprievodca v prípade poruchy, nehody či zrážky so zvieraťom,
  • mapa najbližších staníc STK,
  • agenda s prehľadom histórie vozidla a budúcich termínov,
  • kontakty na poisťovne,
  • NOVINKA! Klienti INSIA si môžu do aplikácie automaticky stiahnuť všetky aktuálne zmluvy, napojené na ich vozidlo. Údaje teda nemusia vyplňovať ručne.

Vďaka aplikácii AutoMobil máte na jednom mieste všetky údaje o vozidle, platných zmluvách, zelenej karte i diaľničnej známke. Ak máte áut viac, do aplikácie si môžete zadať každé zvlášť.

AutoMobil_Google Play Screen_SK_1  AutoMobil_Google Play Screen_SK_2

Príjemnou funkciou sú voliteľné notifikácie. Upozornia vás na blížiaci sa termín technickej kontroly, pripomenú vám výročia poistných zmlúv a postrážia aj platnosť končiacej zelenej karty či elektronickej diaľničnej známky.

AutoMobil_Google Play Screen_SK_4  AutoMobil_Google Play Screen_SK_3

Pokazí sa vám auto? Máte nehodu? Neviete, čo máte robiť? Zrazili ste zviera a váhate, ako máte postupovať?

Aj na to má AutoMobil riešenie! Aplikácia vás krok po kroku povedie a pomôže vám vašu situáciu vyriešiť čo najrýchlejšie, v kľude a správne.

záložke Agenda môžete vidieť kompletnú históriu vozidla, budúce termíny a dôležité dáta – všetko prehľadne a chronologicky zoradené.

AutoMobil_Google Play Screen_SK_7 AutoMobil_Google Play Screen_SK_6

 

AutoMobil je váš najlepší priateľ na cestách!

google-play-badge sk   app-store_sk

Čo je INSIA?

INSIA je jedna z najväčších servisných spoločností, ktorá kladie veľký dôraz na vývoj najmodernejších online nástrojov, špeciálne navrhnutých pre potreby hypotekárnych a poisťovacích maklérov.

Členom siete ponúkame bezkonkurenčné podmienky a celý rad výhod, vďaka ktorým sú vždy o krok pred konkurenciou. Komplexná podpora nezávislých maklérov je základným stavebným kameňom podnikateľskej filozofie siete INSIA.

Chcete sa stať súčasťou siete INSIA a využívať okamžite všetky výhody?

Kontaktujte nás pre viac informácií