Prečo je INSIA na poistnom trhu technologickým lídrom?

671

Nie je žiadnym tajomstvom, že INSIA patrí k najväčším technologickým gigantom na poistnom trhu. Generálny riaditeľ Ivan Špirakus si už od založenia spoločnosti uvedomoval, že digitalizácia a automatizácia sú nezvratná budúcnosť. A práve preto dáva po celý čas veľký dôraz na vývoj moderných technológií.

Elitný programátorsky tím, ktorý je vždy o krok vpredu

Spoločnosti INSIA sa už dlhodobo úspešne darí odhadovať technologické trendy. Ako jedna z mála firiem na poistnom trhu máme vlastnú programátorskú divíziu, ktorá je schopná operatívne implementovať najnovšie poznatky na poli moderných technológií.

Všetko je premyslené do najmenšieho detailu

Iba samotné technológie, ktoré využívame, však k úspechu nestačia. To je dôvod, prečo produkuje INSIA aplikácie, cielene zamerané na ich užívateľov – poisťovacích maklérov, pôsobiacich pod značkou INSIA. Zákaznícka skúsenosť je totiž pre nás vždy na prvom mieste. 

Áno, čítate správne: poisťovací maklér je náš zákazník

Preto kladieme veľký dôraz na to, čo sa užívateľom páči a zároveň sledujeme, akým spôsobom aplikácie používajú. To je ten dôvod, prečo sú INSIA aplikácie také užitočné a obľúbené. Každá aplikácia je premyslená do najmenších detailov, či už ide o komplexný maklérsky systém YETI, kalkulačky a dojednávače poistných zmlúv alebo mobilné aplikácie pre maklérov i pre širokú verejnosť.

Odvaha skúšať nové trendy

Jedným z hlavných dôvodov, prečo sa INSIA dlhodobo drží na technologickej špici, je tiež fakt, že sa nebojíme skúšať nové veci. Experimentujeme a skúšame najnovšie technológie – pokiaľ sa niečo osvedčí, ihneď to implementujeme do našich aplikácií.

Ako vyzerá naša “technologická stajňa”?

Všetky naše aplikácie “poháňajú” tie najmodernejšie technológie. Vďaka nim bežia hladko naše procesy. Samozrejmosťou je aj automatizácia, ktorá maklérom pod značkou INSIA umožňuje zvládnuť viac práce a za menej času.

Chcem sa o spolupráci dozvedieť viac