Hľadáme poisťovacích a hypotekárnych špecialistov, ktorí sa chcú mať lepšie

1675

Hľadáme poisťovacích a hypotekárnych špecialistov, ktorí sa chcú mať lepšie!

Chcete bezkonkurenčné podmienky a zázemie, vďaka ktorým dokážete viac? Práve hľadáme nových partnerov siete INSIA. Vyskúšajte servis overenej a stabilnej spoločnosti. Získajte s nami výhody, o ktorých sa Vám ani nesnívalo.Hľadáme poisťovacích a hypotekárnych špecialistov, ktorí sa chcú mať lepšie

Neobmedzené možnosti vďaka TOP partnerstvu

Vďaka strategickému partnerstvu s MARSH, najväčším poisťovacím maklérom na svete, sa Vám otvoria dvere do sveta, kde nie je nič nemožné. Objavíte príležitosti, ktoré ste doteraz nemali.

Absolútna sloboda vo Vašom podnikaní

V INSIA nad vami nikto nestojí a nenúti Vás do obchodov ani akvizičných náborov. Nemusíte plniť žiadne plány a je len na vás, kedy a ako budete pracovať. Navyše, kmeň klientov vám zostane aj v prípade, ak sa rozhodnete spoluprácu v budúcnosti ukončiť. Vy rozhodujete o tom, ako a koľko budete vyplácať ľuďom vo svojej firme a vašom obchodnom tíme.

Férové ​​jednanie a transparentná zmluva o spolupráci

Hráme fér. V našej zmluve nenájdete žiadne háčiky. Podmienky spolupráce sú jasné, pochopiteľné a férové. Vopred viete, na čom ste a aké presne sú vaše provízie. Nemáme žiadne skryté poplatky navyše.

Na legislatívu nie ste sami

Na finančnom trhu je to ako na horskej dráhe – legislatívne zmeny a nekonečná byrokracia vás len zbytočne zdržujú od obchodu. Veľmi dobre vieme, že chcete zarábať peniaze a nemáte čas riešiť papierovanie. To je naša práca: Vy robíte biznis, my zabezpečujeme zvyšok.

Online nástroje, ktoré vám uľahčia prácu

Získajte najmodernejšie online nástroje, vyvinuté priamo pre potreby finančných sprostredkovateľov. Šetrite čas a zarábajte viac.

Špeciálny systém Yeti sa postará, aby ste mali dokonalý prehľad o vašom podnikaní. Klienti, dokumentácia, provízie, prehľad zaplatenosti a ešte omnoho viac – to všetko máte na jednom mieste a ako na dlani.

Ďalej sú pre vás pripravené najrôznejšie kalkulačky, metodiky, porovnávače cien či produktov, ktoré uľahčia a zefektívnia Vašu prácu.

Čo všetko môžete získať?

Nečakajte – začnite spolupracovať so spoločnosťou, vďaka ktorej zvládnete čokoľvek!

Chcem sa o spolupráci dozvedieť viac

PIŠTE NA MONIKA.VLCKOVA@INSIA.COM