INSIA zostáva s poradcami v kontakte aj počas pandémie. Usporiadala pre nich online konferenciu

847

Spoločnosti INSIA SK s.r.o. sa aj v tejto výnimočnej dobe podarilo usporiadať veľkolepú online konferenciu, ktorej sa zúčastnilo vyše 400 členov siete na Slovensku a v Českej republike. Hlavným speaker konferencie bol Ivan Špirakus, Osobnosť poistného trhu ČR za rok 2020. Ako akcia prebiehala?

Aj keď súčasná situácia neumožňuje organizovanie klasických konferencií, sieť poisťovacích a hypotekárnych maklérov hosťovala jednu z najväčších online udalostí na poistnom trhu. Konferencia niesla podtitul „Pre všetko, čo je pred vami“ a mala za cieľ predstaviť novinky a plány INSIA jej členom siete. Na konci februára prebehla prvá verzia online konferencie pre Českú republiku, ktorej sa zúčastnilo vyše 250 partnerov. Týždeň na to sa uskutočnila akcia aj pre Slovensko a celkovo  sa na ňu prihlásilo cez 150 účastníkov.

Nechýbal Ivan Špirakus Osobnosť poistného trhu ČR za rok 2020, Radek Havlena, Vladimír Matuščin, Monika Vlčková, Jozef Belko a Katarína Sadloňová.

INSIA predstavila novú platformu ELFIP, ktorá má s ľahkosťou previesť partnera a jeho klienta finančnou analýzou a poskytnúť mu odborné a  súhrnné riešenia. Súčasťou ELFIP sú integrované kalkulačky, ktoré napr. umožňujú aj dorátanie poistných súm krytia klienta po zohľadnení nárokov zo Sociálnej poisťovne a to všetko prehľadne na jednom mieste.

Aby bola konferencia užívateľsky prívetivejšia a dostupná pre väčšie množstvo partnerov, bola prvá časť konferencie predtočená v štúdiu a následne pre partnerov streamovaná. V druhej časti sa následne partneri mohli zúčastniť živej debaty a pýtať sa na všetko, čo ich zaujíma.

konference_i_1 konference _i_2

„Sme zvyknutí sa s našimi partnermi v sieti INSIA pravidelne stretávať, či už na špecializovaných produktových dňoch alebo výročnej konferencii INSIAFEST. Tá sa vlani prvýkrát od roku 2008 nemohla kvôli pandémii COVID -19 konať. Za uplynulý rok sme preto usporiadali cez sto interných online školení či stretnutí a naučili sa, ako v tomto virtuálnom prostredí fungovať. Cieľom nového formátu tejto akcie vo virtuálnom svete bolo posunúť sa o krok dopredu a súčasne priniesť našim kolegom aspoň takto, cez obrazovky ich monitorov zážitok z veľkej konferencie, ukázať pripravované novinky a povzbudiť ich v ich činnosti, “ prezradil Ivan Špirakus.

Pozrite sa na ukážku z INSIA Konferencia 2021 – Pre všetko, čo je pred vami

 

„Osobne som nesmierne rada že INSIA a jej partneri naskočili do rýchleho online sveta a využívajú túto „dobu“ aj na svoje neustále vzdelávanie a rozvoj.. A aby sme našim partnerom INSIA čo najviac zjednodušili a spríjemnili kontakt so samotným  klientom, pripravili sme pre nich, v pohodlí systému Yeti, modul určený práve na videoschôdzky.“ dodala Monika Vlčková, konateľka INSIA SK.

„Som veľmi rád, že sme zvolili modernú formu prezentovania noviniek a našich pracovný plánov na rok 2021. V rozvoji a posúvaním sa vpred nás nezastaví ani Covid. Určite si to zopakujeme. Už teraz sa na to teším.“ dodal Vladimír Matuščin, konateľ a odborný garant INSIA SK.

O INSIA SK 

INSIA je jednou z najväčších sietí poisťovacích a hypotekárnych maklérov. Kladie dôraz na vývoj najmodernejších online nástrojov, servis a zázemie. Členom siete ponúka bezkonkurenčné podmienky a celý rad výhod, vďaka ktorým sú vždy o krok pred konkurenciou. Komplexná podpora nezávislých maklérov je základným stavebným kameňom podnikateľskej filozofie siete INSIA.