Mobilná aplikácia AutoMobil prehlbuje vzťah medzi poisťovacím maklérom a klientom

754
mobilna

Bezplatná mobilná aplikácia AutoMobil z dielne INSIA je nielen bezkonkurenčným spoločníkom na cestách, ale prehlbuje vzájomný vzťah a udržuje kontakt medzi poisťovacím maklérom a jeho klientom.

Prečo je aplikácia AutoMobil užitočná pre každého vodiča?
  • údaje o svojom vozidle máte prehľadne na jednom mieste a vždy pri sebe,
  • dôležité termíny (STK, výročie poistky a iné) vám pripomenú voliteľné notifikácie,
  • priamo z aplikácie si kúpite elektronickú diaľničnú známku slovenskú aj zahraničnú,
  • jednoduchý sprievodca vám pomôže v prípade poruchy či nehody,
  • z mapy STK si priamo môžete dohodnúť termín kontroly,
  • k dispozícii máte linku pomoci vodičom aj kontakty na poisťovne,
  • agendu s históriou vozidla a budúcimi termínmi máte v mobile,

Aplikácia udržuje vzťah medzi poisťovacím maklérom a klientom

Pre maklérov siete INSIA a ich klientov obsahuje aplikácia aj niečo navyše. Každý klient si môže do aplikácie jednoducho stiahnuť  všetky aktuálne údaje o svojom vozidle i poistné zmluvy k nemu. Údaje teda nemusí vyplňovať ručne.

Naviac, po stiahnutí týchto údajov má klient k dispozícii aj kontaktné údaje na svojho poisťovacieho makléra a môže ho tak priamo z aplikácie kontaktovať vždy, keď ho potrebuje.

Sme radi, že je o našu bezplatnú aplikáciu AutoMobil taký veľký záujem. Pozitívne odozvy od užívateľov jasne dokazujú, že sú s aplikáciou spokojní a naozaj im uľahčuje život nielen na cestách. Všetky naše aplikácie vyvíjame tak, aby mali vysokú pridanú hodnotu nielen pre maklérov siete INSIA a ich klientov, ale aj pre užívateľov z radov širokej verejnosti.“ uviedla k úspešnej novinke Monika Vlčková, konateľka INSIA SK, s.r.o.

Vďaka tomu dochádza k prehlbovaniu vzťahu medzi klientom a poisťovacím maklérom, ktorý je ten prvý, na koho sa klient obracia, ak sa ocitne v problémoch.

Pomáhame našim maklérom s dôrazom na automatizáciu a personalizáciu

V dnešnej dobe už nestačí iba byť dobrým poisťovacím maklérom. Klienti sú stále náročnejší a očakávajú komplexný servis. Keď však máte v portfóliu veľké množstvo klientov, je pre vás ako finančného sprostredkovateľa prakticky nemožné pravidelne komunikovať s každým klientom osobitne. To si v INSIA veľmi dobre uvedomujeme a preto sme aj pri vývoji aplikácie AutoMobil kládli dôraz na to, aby prehlbovala vzťah medzi maklérom a jeho klientom.

Okrem toho má každý maklér INSIA k dispozici automatizovaný systém personalizovaných emailov a videí, ktorý v jeho mene odosiela v presne určených intervaloch prehľad poistenia a informačný mail pred blížiacim sa výročím poistnej zmluvy. Klientovi tak neunikne nič dôležité a maklér je s ním v pravidelnom kontakte.

Každý maklér si pritom môže sám a veľmi jednoducho nastaviť, ktoré typy emailov chce svojim klientom zasielať automaticky a ktoré nie. Sám sa teda rozhoduje, či bude tento automatizovaný servis používať a v akom rozsahu. Aj v tom má maklér INSIA slobodu v rozhodovaní.

Vyskúšajte si aplikáciu AutoMobil – je ZDARMA pre širokú verejnosť!

google-play-badge sk             app-store_sk

Čo je INSIA?

INSIA je jedna z najväčších nemultilevelových sietí poisťovacích a úverových maklérov. Kladieme veľký dôraz na vývoj najmodernejších najmodernejších online nástrojov, špeciálne navrhnutých pre potreby našich finančných sprostredkovateľov.

Členom našej siete vytvárame bezkonkurenčné podmienky, vďaka ktorým sú vždy o krok pred konkurenciou. Táto komplexná podpora nezávislých maklérov je základným stavebným kameňom podnikateľskej filozofie značky INSIA.

Ste sprostredkovateľ poistenia a uvažujete o zmene svojho pôsobiska? 

POZRITE SI VIAC