Ako prebiehala konferencia INSIAFEST 2019

1084

Aj tento rok sa partneri INSIA stretli v Olomouci na ďalšom ročníku odbornej konferencie INSIAFEST. Už tradične na nich čakali dva dni nabité tými najzaujímavejšími prednáškami a informáciami. Záujem o akciu bol veľký, nakoniec sa zúčastnilo celkom cez 250 návštevníkov!

Zahájenie konferencie

INSIAFEST 2019 zahájil pútavou přednáškou Ivan Špirakus, generálny riaditeľ INSIA a.s. Vo svojej prezentácii tradične zhodnotil úspešné pôsobenie spoločnosti INSIA a predstavil novinky, ktoré spoločnosť čakajú.

V priebehu zahájenia konferencie vystúpili aj zástupcovia generálneho partnera, Martin Žáček, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ českej a slovenskej UNIQA poisťovne a Wolfgang Friedl, člen predstavenstva a obchodný riaditeľ UNIQA poisťovne.

Ako správne telefonovať

Nasledovala prednáška, o ktorú sa postarala hlavná osobnosť konferencie – Miroslav Princ. Miroslav nám odhalil tajomstvo úspešného predaja cez telefón. Dozvedeli sme sa veľa zaujímavých a praktických trikov, ako sa pri telefonovaní správať a ako navýšiť predaje. Miroslav Princ je chodiacou inšpiráciou a skutočným odborníkom vo svojom odbore.

Odhalenie revolučného systému vo vyplácania provízií

Po obede nasledovala panelová diskusia Ivana Špirakusa a Martina Žáčka, počas ktorej došlo na slávnostné odhalenie revolučného systému výplat. V popoludňajších hodinách nasledovali bloky odborných prednášok na zaujímavé témy, ktoré pokračovali aj počas piatkového dopoludnia.

Autogramiáda a olympiáda

Pred začatím večerného programu prebehla autogramiáda Miroslava Prince a Ivana Špirakusa, ktorí podpisovali špeciálne vydanie knihy Prodávejte tam, kde kupují. S prednáškou vystúpila dokonca aj Kateřina Neumannová, bývalá česká bežkyňa na lyžiach a cyklistka, olympijská víťazka a majsterka sveta v behu na lyžiach.

Príjemným zakončením dňa bol slávnostný večer spojený s oslavou 11. ročníka konferencie INSIAFEST a odovzdaním cien TOP obchodníkom v jednotlivých kategóriách.

Po ocenení najlepších obchodníkov došlo na každoročnú tombolu, na ktorej sa tento rok vybralo rekordných 100 000 Kč (cca 3 900 €). Výťažok z tomboly bude tak ako každý rok použitý na podporu adoptovaných detí a ešte naviac pre dva víťazné projekty, ktoré si odhlasovali účastníci priamo na konferencii.

Večerná súťaž tímov a profesionálny fotograf

V priebehu večera sa účastníci zabavili pri súťaži tímov. O zábavu sa postarala dievčenská hudobná skupina The Apples a artista David Pargač. Pre účastníkov konferencie bol pripravený aj profesionálny fotograf, ktorý im urobil zadarmo profilovú fotografiu.

Video z konferencie

 

Ďakujeme všetkým zúčastneným za výbornú atmosféru a tešíme sa na ďalší ročník konferencie INSIAFEST!

Pridáte sa aj Vy?