Aplikácia AutoMobil je odteraz ešte bezpečnejšia! Zoznámte sa s trezorom dokladov

594

Aplikácia AutoMobil dostáva ďalšie vylepšenie! Najnovšie sme do nej zabudovali bezpečnostný trezor, ktorý ochráni vaše osobné doklady, ktoré máte v aplikácii uložené. Vďaka tomu budú vaše osobné doklady v ešte väčšom bezpečí!

Bezpečnosť je pre nás prioritou

Bezpečnosť vašich osobných údajov a dokladov, ktoré si do aplikáce AutoMobil nahrávate, je pre nás najvyššou prioritou. Sme si vedomí, aké je dnes jednoduché prísť o osobné údaje. Preto pri vývoji našich aplikácií dbáme niellen na ich funkčnosť a užívateľskú prívetivosť, ale predovšetkým na bezpečnosť.

Všetky dôležité dokumenty odteraz v trezore

Už žiaden strach o vaše dôležité dokumenty, ktoré si ukladáte do mobilnej aplikace AutoMobil. Občiansky a vodičský preukaz, zelená karta a ďalšie sú odteraz vďaka trezoru v bezpečí.

Ďalšie vylepšenia chystáme

A tým to rozhodne nekončí. Už teraz pracujeme na ďalších vylepšeniach, ktoré aplikáciu AutoMobil posunú zase o krok ďalej. Máte sa na čo tešiť!

Vedeli ste, že…?

V posledných rokoch rastie počet krádeží prihlasovacích údajov. Množia sa tiež prípady odcudzenia osobných údajov, čo môže viesť až ku krádeži identity poškodených. Preto odporúčame používať iba také aplikácie, ktoré dbajú aj na zabezpečenie.

Aplikácia AutoMobil je nepostrádateľný partner na cestách!

 

google-play-badge sk        app-store_sk