Do aplikácie AutoMobil si po novom môžete nahrať aj cestovný pas! Užite si pokojnešie cestovanie

1869

Mobilná aplikácia AutoMobil zvládla ďalšiu vychytávku! Tentokrát sme do aplikácie implementovali možnosť nahrať cestovný pas. Plníme tak jedno z vašich najčastejších prianí a veríme, že vám táto novinka ešte viac uľahčí cestovanie.

Nie je to tak dávno, čo sme do aplikácie AutoMobil zabudovali bezpečnostný trezor, ktorý chráni vaše osobné doklady, uložené v aplikácii. O to viac sa tešíme, že sa nám za necelý mesiac podarilo implementovať ďalšiu novinku.

Cestovný pas vždy po ruke

Medzi osobné doklady v aplikácii AutoMobil si tak po novom môžete nahrať aj váš cestovný pas. Stačí naskenovať údaje z pasu, uložiť si kópiu a nastaviť upozornenie na koniec platnosti.

Nezabudnite na trezor!

Pre maximálnu bezpečnosť vám doporučujeme aktivovať  si aj trezor na doklady, vďaka ktorému získate ešte vyššiu úroveň zabezpečenia vašich osobných dokladov.

Vedeli ste, že…?

Správny poplatok za vydanie nového pasu je 33 Eur pri štandardnej lehote 30 dní. Pri vydaní  v skrátenej lehote 10 dní zaplatíte 66 Eur a do 2 dní vás nový pas vyjde až na 99 Eur.

#TIP: Nastavte si upozornenie na koniec platnosti cestovného pasu min. 250 dní vopred, pretože väčšina štátov sveta vyžaduje, aby váš pas platil ešte ďalších minimálne 6 mesiacov po ukončení cesty.
Neriskujte, že na vašu dovolenku neodletíte. Viac nájdete na webe.

Aplikácia AutoMobil je nepostrádateľný partner na cestách!

google-play-badge sk    app-store_sk