Aplikácia poisťovne — všetky maklérske kontakty po ruke

790

Doba sa zrýchľuje a väčšina z nás je neustále v pohybe. INSIA si to uvedomuje, a preto vydala novú verziu aplikácie Poisťovne.

Prepracovaná aplikácia Poisťovne teraz ponúka automaticky aktualizované údaje všetkých poisťovní, ktoré fungujú na trhoch, kde INSIA pôsobí. Pri každom zázname tak ľahko nájdete možnosť preposlať klientovi napríklad kontaktné údaje na klientskú linku, alebo vás aplikácia rovno dovedie na adresu poisťovne a to vďaka spolupráci s vašou obľúbenou navigáciou.

Na základe spätnej väzby sme pridali tiež možnosť volať maklérsku linku danej poisťovne a v neposlednom rade sme umožnili ešte jednu dôležitú novinku. Teraz si môžete ku každej poisťovni pridať vlastné kontakty z adresára. Už si nebudete musieť spomenúť komu máte z poisťovne zavolať, všetko totiž uvidíte na jednom mieste!

Prečo aplikáciu používať?

Získate ZADARMO adresár všetkých poisťovní
Máte k dispozícii aktualizované kontakty na poisťovne
Môžete si pridať vlastné kontakty
Ľahko pošlete klientovi telefónne číslo pre nahlásenie škody alebo na asistenčnú službu

Kde aplikáciu nájdete?

Mobilnú aplikáciu Poisťovne stiahnete na Google Play.

INSIA dlhodobo kladie veľký dôraz na vývoj najmodernejších online nástrojov a porovnávačov, špeciálne navrhnutých pre potreby hypotekárnych a poisťovacích maklérov. Členovia siete tak majú bezkonkurenčné podmienky a celý rad výhod, vďaka ktorým sú vždy o krok vpred pred ostatnými firmami.