INSIA SK sa umiestnila medzi 10 najlepšími v ankete TOP 30 poisťovacích maklérov

874

Za rok 2019 sa INSIA SK s.r.o. umiestnila v prvej desiatke v prestížnom rebríčku TOP 30 poisťovacích maklérov odborného portálu oPoisteni.sk. Poďme sa spoločne pozrieť na konkrétne čísla.

Rebríček bol zostavený na základe objektívne overiteľného kritériá – výške tržieb z ich činností. Tento kľúčový údaj bol získaný v spolupráci s portálom Finstat.

Princípy zostavenia TOP rebríčka portálu oPoisteni.sk s analytickým portálom FinStat.sk:
  • Na začiatok sme vychádzali zo zoznamu subjektov registrovaných v Národnej banke Slovenska pre oblasť sprostredkovania predaja poistenia.V jej registri sú evidovaní tí, ktorí vykonávajú finančné sprostredkovanie alebo poskytujú finančné poradenstvo na Slovensku podľa zákona č. 186/2009 Z. z. v jednotlivých sektoroch finančného trhu (sektor poistenia alebo zaistenia, sektor kapitálového trhu, sektor prijímania vkladov, sektor poskytovania úverov, úverov na bývanie a spotrebiteľských úverov, sektor doplnkového dôchodkového sporenia, a sektor starobného dôchodkového sporenia).
  • Pri zostavovaní rebríčka sme sa zamerali výlučne na právnické osoby, ktoré sme vyhľadávali podľa SK NACE kódu 66220 (Činnosti poisťovacích maklérov a agentov), buď podľa registra účtovných závierok, alebo podľa Štatistického úradu. Oficiálna štruktúra tržieb, ohľadom percentuálneho podielu ich provízií za predaj poisťovacích produktov), nie je z daných dát zrejmá.
  • Výsledkom je TOP 30 najväčších spoločností, ktorým boli priradené najväčšie tržby za minulý rok podľa uvedeného kódu, ktorý si spoločnosti uviedli v Registri účtovných závierok.
  • V  rebríčku uvádzame všetky spoločnosti, ktoré sa v ňom umiestnili, pričom sme nezohľadňovali štruktúru tržieb, teda z akej činnosti pochádzajú (aktivity firiem okrem poskytovania služieb v oblasti poistenia môžu zahŕňať aj poskytovanie úverov, hypoték, stavebného sporenia, doplnkového dôchodkového sporenia a podobne).

„Každý rok sa snažíme o to, aby sme podali čo najlepší výkon. Sme radi, že sme sa umiestnili na sympatickom 10. mieste. Je vidieť, že sa našim partnerom darí poskytovať kvalitné služby.“ uviedla Monika Vlčková, konateľ INSIA SK s.r.o.

insiaskk

Bezkonkurenčné podmienky pre partnerov siete INSIA

INSIA je jednou z najväčších sietí poisťovacích a hypotekárnych maklérov, ktorá kladie veľký dôraz na vývoj najmodernejších online nástrojov a zjednávačov, špeciálne navrhnutých pre potreby hypotekárnych a poisťovacích maklérov.

Členom siete ponúka bezkonkurenčné podmienky a celú radu výhod, vďaka ktorým sú vždy o krok pred konkurenciou. Komplexná podpora nezávislých maklérov je základným stavebným kameňom podnikateľskej filozofie siete INSIA.

Chcete sa stať súčasťou siete INSIA a užívať si všetky výhody?  Kontaktujte nás!

kontakt SK