Nevyšlo Vám to vlani podľa predstáv? Skúste rok 2021 s INSIA a uvidíte tú zmenu!

837

Chcete bezkonkurenčné podmienky a zázemie, vďaka ktorým dokážete viac? Vyskúšajte rozprávkový servis preverené spoločnosti a získajte výhody, o ktorých sa Vám ani nesnívalo.

Získajte to najlepšie a zarábajte TOP provízie

Vďaka strategickému partnerstvu s MARSH, najväčším poisťovacím maklérom na svete, sa Vám otvoria dvere do sveta, kde nie je nič nemožné. Objavíte príležitosti, ktoré ste doteraz nemali. A navyše získate aj TOP provízie.

Robte to tak, ako chcete Vy

Viete, ako chutí absolútna sloboda pri budovaní vlastnej firmy? Nikto nad Vami nestojí a nenúti Vás do obchodov ani náborov. Nemusíte plniť žiadne plány, a je len na vás, kedy a ako budete pracovať.

V INSIA Vám dokonca ostane kmeň klientov, aj keď sa rozhodnete spoluprácu v budúcnosti ukončiť. Vy rozhodujete o tom, ako a koľko budete vyplácať ľuďom vo svojej firme.

Férové ​​jednanie a transparentné zmluvy

Hráme fér. U nás háčiky v zmluvách nenájdete. Podmienky spolupráce sú jasné, pochopiteľné a férové. Vopred viete, na čom ste a aké sú vaše provízie.

Na legislatívu nie ste sami

Na poistnom trhu je to ako na horskej dráhe, legislatívne zmeny, nekonečná byrokracia, to všetko Vás zdržuje od obchodu. Vieme, že potrebujete zarábať peniaze a nemáte čas riešiť papierovanie. Od toho sme tu my, Vy robíte biznis, my zabezpečujeme zvyšok.

Online nástroje, ktoré vám uľahčia prácu

Získate najmodernejšie online nástroje vyvinuté priamo pre potreby finančných poradcov, vďaka ktorým ušetríte čas a zarobíte viac peňazí.

Špeciálny systém Yeti sa postará o to, aby ste mali dokonalý prehľad o Vašom podnikaní. Klienti, dokumentácia, provízie, to všetko máte na jednom mieste a ako na dlani.

Ďalej sú pre vás pripravené najrôznejšie kalkulačky, metodiky, zrovnávače a zjednávacia, ktoré uľahčia a zefektívnia Vašu prácu.

Ročný plán, ktorý Vám pomôže dosiahnuť vaše ciele

Vieme, že nastavenie ročných plánov je dôležité pre rozvoj a rast Vašej firmy alebo skupiny.

Vďaka dobre nastavenému plánu môžete v priebehu roka kontrolovať, ako si Vaša firma a partneri vedú, a kde je potrebné ešte pridať. A práve preto si v INSIA môžete sami nastaviť plán, ktorý Vám pomôže dosiahnuť to, čo si vytýčite.

Čo ďalšie môžete získať?

Tak na nič nečakajte a spolupracujte v roku 2021 so spoločnosťou, vďaka ktorej zvládnete čokoľvek!

Chcem sa o spolupráci dozvedieť viac