AutoMobil – najlepší priateľ na cestách

932

Nová aplikácia AutoMobil slúži na komplexnú správu vozidla. Vďaka nej má každý vodič všetky dôležité informácie o aute vždy poruke. Aplikáciu AutoMobil si môžete stiahnuť pre Android aj iOS a zdarma ju môžu využívať nielen klienti INSIA, ale celá motoristická verejnosť. Užívateľov aplikácie AutoMobil už na ceste neprekvapí žiadna situácia!

Čo všetko v aplikácii AutoMobil nájdete a s čím vám pomôže:

  • údaje o vozidle prehľadne na jednom mieste
  • evidencia zelenej karty
  • nákup a správa elektronickej diaľničnej známky
  • dôležité termíny vo voliteľných notifikáciách
  • jednoduchý sprievodca v prípade poruchy, nehody či zrážky so zvieraťom
  • mapa najbližších staníc STK
  • agenda s prehľadom histórie vozidla a budúcich termínov
  • kontakty na poisťovne

Vďaka aplikácii AutoMobil máte na jednom mieste všetky údaje o vozidle, platných zmluvách, zelenej karte i diaľničnej známke. Ak máte áut viac, do aplikácie si môžete zadať každé zvlášť.

AutoMobil_Google Play Screen_SK_5 (1)      AutoMobil_Google Play Screen_SK_1 (1)

Príjemnou funkciou sú voliteľné notifikácie. Upozornia vás na blížiaci sa termín technickej kontroly, pripomenú vám výročia poistných zmlúv a postrážia aj platnosť končiacej zelenej karty či elektronickej diaľničnej známky.

AutoMobil_Google Play Screen_SK_4 (1)      AutoMobil_Google Play Screen_SK_3 (1)

Pokazí sa vám auto? Máte nehodu? Neviete, čo máte robiť? Zrazili ste zviera a váhate, ako máte postupovať?

Aj na to má AutoMobil riešenie! Aplikácia vás krok po kroku povedie a pomôže vám vašu situáciu vyriešiť čo najrýchlejšie, v kľude a správne.

V aplikácii ľahko nájdete aj kontakty pre nahlásenie poistnej udalosti do príslušnej poisťovne. Zároveň pritom priamo vidíte, aké poistenie vozidla máte k dispozícii.

Upozorní vás notifikácia na koniec platnosti STK? V integrovanej mape si podľa vašej polohy hneď vyhľadáte najbližšiu STK a overíte jej dostupnosť.

AutoMobil_Google Play Screen_SK_7 (1)      AutoMobil_Google Play Screen_SK_8 (1)

záložke Agenda môžete vidieť kompletnú históriu vozidla, budúce termíny a dôležité dáta – všetko prehľadne a chronologicky zoradené.

AutoMobil_Google Play Screen_SK_6 (1)      AutoMobil_Google Play Screen_SK_2 (1)

Pomocou aplikácie sa môžete jednoducho spojiť s kontaktným centrom INSIA, kde vám rady poradia a pomôžu naše telefonické operátorky.

Ide o prvú (beta) verziu aplikácie, pričom neustále pracujeme na tom, aby sme ešte viac zjednodušili a spríjemnili jej používanie nielen klientom INSIA, ale aj širokej verejnosti.

AutoMobil je váš najlepší priateľ na cestách!

google-play-badge sk             app-store_sk

 

    Neviete si poradiť s inštaláciou aplikácie?

    Zanechajte nám svoj e-mail - ozveme sa a radi vám pomôžeme!


    Poskytnutím e-mailu súhlasíte so zásadamizpracování osobních údajů.

    Bezkonkurenčné podmienky pre partnerov siete INSIA

    INSIA je jednou z najväčších sietí poisťovacích a hypotekárnych maklérov. Veľký dôraz dávame na vývoj najmodernejších online nástrojov, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre potreby našich maklérov. Spustili sme napríklad komplexný technologický projekt, ktorý posúva klientskú skúsenosť na úplne novú, zážitkovú úroveň. Je to vysoko personalizované video, ktoré klientovi názorne sumarizuje prehľad poistenia jeho auta. Toto naše video oceňujú nielen klienti a makléri našej siete, ale dostalo sa aj do finále odbornej súťaže Microsoft Awards 2019 a následne zvíťazilo v súťaži CX Awards.

    Partnerom INSIA neustále ponúkame bezkonkurenčné podmienky a celý rad výhod, vďaka ktorým sú členovia našej siete vždy o krok pred konkurenciou. Komplexná podpora nezávislých maklérov je základným stavebným kameňom podnikateľskej filozofie siete INSIA.

    Zaujíma ma viac