Vychytávky, ktoré našim maklérom zarábajú viac peňazí

1124

Ste poisťovací alebo hypotekárny špecialista a chcete sa mať lepšie? A čo by ste povedali na to, keby ste dostali do rúk okrem online nástrojov aj ďalšie vychytávky, vďaka ktorým toho zvládnete viac? Poďme si ich predstaviť!

  1. Online schôdzka, kedykoľvek sa vám zachce

V dnešnej dobe sú online schôdzky mnohokrát jedinou možnou formou stretnutia s klientom. A preto sme maklérov siete INSIA vybavili vychytávkou na mieru, vďaka ktorej môžu kedykoľvek usporiadať video schôdzku so svojím klientom. Zo smartfónu, počítača, na pár kliknutí.

  1. Prehlbovanie vzťahu medzi maklérom a klientom

Uvedomujeme si, že vzťah medzi klientom a maklérom je dôležitý. Páčilo by sa vám, keby ste mali k dispozícii vychytávku, ktorá za vás buduje a prehlbuje vzťah s vaším klientom?

Máme na mysli personalizované emaily, ktoré automaticky chodia klientom v mene makléra pár dní po uzavretí autopoistenia. Klientovi príde e-mail so zhrnutím poistenia, pripomenutím platobných údajov, možnosťou pripoistiť sa a kontaktom na Vás. Nemusíte sa o nič starať. Personalizované e-maily rozošleme za Vás. Klient uvidí, že Vám na ňom a jeho potrebách skutočne záleží.

Okrem personalizovaných emailov máme aj personalizované videá. Tie nadväzujú na e-mail a hravou formou ukazujú klientovi, čo všetko má poistené. Priamo klienta vyzývajú aj k pripoisteniu, a tak vám môže generovať ďalší príjem.

  1. Už žiadne prepisovanie údajov o klientovi ručne

Vďaka aplikácii Yeti Mobile dokážete ľahko skopírovať občiansky preukaz klienta. Zaberie to len pár sekúnd. Stačí k tomu občiansky preukaz klienta, mobilný telefón a aplikácia Yeti Mobile.

  1. Personalizované propagačné materiály

Propagačné materiály, na ktorých sú vaše kontaktné údaje vrátane mapy kancelárie a fotky, sú ďalšou skvelou príležitosťou, ako zaujať klienta. Po stretnutí s vami mu zostane hodnotný materiál plný zaujímavých informácií.

K dispozícii budete mať najrôznejšie produktové letáky, ako aj tlačený newsletter vo formáte A4, ktorý je vždy nabitý aktuálnymi informáciami zo sveta financií.

5. Nová finančná platforma ELFIP

INSIA SK spustila pre svojich maklérov novú platformu, ktorá im má pomôcť v ich podnikaní a tiež zjednodušiť a zefektívniť prácu. ELFIP je nová online elektronická finančná platforma, s ktorou môžu makléri INSIA pracovať v dvoch rovinách.

Je to nástroj, prostredníctvom ktorého užívatelia môžu rýchlym prístupom využiť viaceré kalkulačky, ktoré sú v platforme integrované (kalkulačka na 2. pilier, audit vybraných IŽP, kalkulačka RŽP – dopočet potrebných PS na poistné krytie klienta so zohľadnením prípadných nárokov zo strany Sociálnej poisťovne, odhad výšky dôchodku, rozpočet klienta, generovanie QR kódov na platby v ELFIPe zadaných klientskych zmlúv …),

alebo

vďaka komplexnej finančnej analýze (získanie a uloženie údajov o klientovi na jednom mieste aj pre opakované použitie) môžu z dlhodobého hľadiska pracovať s klientom tak, aby zvýšili komplexnosť jeho obslužnosti, a zároveň aby mohli klientovi prezentovať súhrnné riešenie – tzv. Zhrnutie informácií a odporúčaní (alternatíva toho, čo trh nazýva „komplexným finančným plánom“) prostredníctvom profesionálne vyzerajúcich a štandardizovaných pdf výstupov.

Čo ďalšie môžete získať?

S INSIA nešliapnete vedľa. Chrbát vám bude kryť silná a preverená spoločnosť. Získate bezkonkurenčné podmienky a zázemie, o ktoré sa môžete oprieť. Na trhu pôsobíme od roku 1992 a vy môžete ľahko využiť všetkého, čo sme sa naučili a vybudovali. Viac ako 1 700 spokojných partnerov v Česku a na Slovensku hovorí samo za seba. Vďaka strategickému partnerstvu s MARSH, najväčším poisťovacím maklérom na svete, budete mať Vy aj Vaši klienti príležitosti, o ktorých sa Vám ani nesnívalo.

Chcem sa o spolupráci dozvedieť viac