Máte v portfóliu podnikateľov a firmy?

727

Využite túto jedinečnú príležitosť!

Aj keď sa situácia na Slovensku lepší a pomaly dochádza k uvoľňovaniu obmedzení v dôsledku koronavírusu, ešte zďaleka nie je vyhraté. Väčšina podnikateľov vie, že to najhoršie ich ešte len čaká. Roztáča sa dlhový kolotoč, ktorý skončí pre mnoho podnikateľov a firiem tragicky. Nebuďte medzi nimi a buďte o krok napred. Viete, čo môžete urobiť pre záchranu nielen vášho podnikania?

Odberatelia nemajú peniaze a neplnia záväzky

Jedným z najväčších následkov pandémie je ešte horšia platobná morálka, ako inokedy! Dochádza k neplneniu pohľadávok a záväzkov. To je prvý krok k druhotnej platobnej neschopnosti, ktorá vo väčšine prípadov vedie k insolvencii a likvidácii firiem a podnikateľov.

Je dôležité, aby si všetci podnikatelia uvedomovali dôsledky pôsobenia COVID-19 na podnikanie v SR. Predvídateľnosť a realizácia včasných preventívnych krokov budú rozhodovať o tom, kto sa na trhu udrží a kto skončí.

Ako zmierniť negatívne dopady na podnikanie?

Eliminujte nedobytné faktúry, overte nových odberateľov, preverte existujúcich klientov, nastavte proces vymáhania a stabilizujte cashflow.

Cashbot

K stabilizácii cashflow môžete využiť službu Cashbot, ktorá rýchlo prefinancuje vaše nezaplatené faktúry a vyplatí vám peniaze do druhého dňa.

Ako Cashbot funguje?

Vystavíte faktúru, požiadate o financovanie a dostanete peniaze. Cashbot financuje faktúry malým firmám a SZČO. K registrácii si klient nachystá iba výpis z účtu a občiansky preukaz. Počas registrácie vyplníte informácie o firme, zadáte svoje kontaktné údaje, podpíšete zmluvu a nahráte potrebné dokumenty. To všetko viete riešiť online a zaberie vám to maximálne 15 minút. Klientovi tiež zostáva jeho bankový účet, nie je teda potrebné dojednávať špeciálny účet na účely preplácania faktúr, čo so sebou prináša ďalšie zbytočné náklady.

Odporučte služby vašim klientom a získajte províziu!

Špecialisti zo siete INSIA môžu službu Cashbot ponúkať svojim klientom, ktorí podnikajú a inkasovať za nich dvojité provízie. Sú to špeciálne produkty, ktoré im dávajú konkurenčnú výhodu a umožňujú uzatvárať obchody tam, kde by to inak nešlo. Využite túto skvelú príležitosť aj Vy – pridajte sa k INSIA a získajte tieto skvelé produkty do svojho portfólia.